atsiverk, priimk ir mėgaukis gausa

Gausos afirmacijų kortelės

Pakanka = Gausa = Pilnatvė

Dailiame aksominiame maišelyje rasite knygelę ir 44 korteles su autoriniais piešiniais ir gausos afirmacijomis. 

Gausos afirmacijų kortelės yra priemonė, kuri padeda praktikuoti ir sustiprinti teigiamą mąstymą bei pritraukti gausą į savo gyvenimą. Šios kortelės yra su teigiamais teiginiais, frazėmis ir žodžiais, kurie skatina optimizmą, pasitikėjimą savimi ir dėkingumą už tai, ką jau turime. Iliustracijos pakviečia platesniam žodžių pajautimui.

Tikiu, kad visko yra pakankamai ir visi mūsų norai gali būti išpildyti. Žinau, kad gausa yra begalinė, jos negali pritrūkti. Jaučiu pilnatvę, kai atsipalaiduoju ir pasitikiu Gyvenimu. Linkiu atsiverti gausai, dėkoti už tai ką jau dabar turime ir mėgautis gyvenimo dovanomis!

PASIRINK

SAU

PRIĖMIMAS

Kas mane stabdo nuo atsivėrimo gausai? Įsitikinimai. Pirma ir dažnai pasitaikanti priežastis yra ta, kad aš tiesiog to nenoriu. Bet ar gali būti tikras noras gyventi iš trūkumo? Mus stabdo baimės. Visi turime įsitikinimų apie pinigus, apie gausą, prabangą ir gerovę. Skirkime laiko juos pamatyti, pastebėti, padėkoti jiems ir nustoti jais tikėti. Na pavyzdžiui, tikiu, kad jeigu turėsiu daug pinigų, mane apvogs. Padėkoju šiam įsitikinimui ir leidžiu sau patikėti, kad man saugu turėti dideles pinigų sumas. Ir taip po truputį, palengva, peržiūrėjus savus įsitikinimus, aš atsiveriu gausai.

GAUSA

Iš tiesų gausa visada egzistuoja, jos nereikia sukurti. Visatoje nėra trūkumo, jis egzistuoja tik dėl žmogaus ego. Norėdami pasitvirtinti sau šią tiesą, kiekviename žingsnyje pastebėkime gausą. Eidami keliu, pamatykime nesuskaičiuojamą galybę smilčių, pakėlę naktį akis į dangų – begaliniai didelį skaičių žvaigždžių. Medžiai puošiasi lapų gausa. Pievose žydį daugybė gėlių. Žolės lapelių tiek daug, kad net nesugalvotum jų skaičiuoti.

O ir mes patys sudaryti iš gausos. Ar žinai kiek plaukų ant Tavo galvos? O iš kiek ląstelių sudarytas Tavo kūnas?

PASITIKĖJIMAS

Dvejonės ir nepasitikėjimas mus skiria nuo pačių nuostabiausių dalykų. Mes stabdome gausą, atsisakome dovanų. Nevertumą pavadinę kuklumu, mes neimame to, ką mums siūlo. O kas, jeigu patikėčiau, kad aš turiu užtektinai resursų: išminties, stiprybės, drąsos?

Pastebėkime baimes, neneikime jų, leiskime joms būti. Priimkime visas savo emocijas, visus jausmus ir neribotą gausą į savo gyvenimą.

STEBUKLAS

Neegzistuoja praėjusi diena ir dar nė vienas žmogus nesulaukė rytojaus. Viskas, ką turime, yra dabar. O mes tiek laiko graužiamės dėl to, kas jau praėjo. Ir paprastai dar daugiau valandų praleidžiame nerimaudami dėl dalykų, kurie realybėje niekada neišsipildys. Ypač kai pasiduodame ateities baimėms, tada su didele energija kuriame ateitį, kurios visaip stengiamės išvengti. Kai esu čia ir dabar, aš patiriu gyvenimo stebuklą. Ir tai tik kiekvienos akimirkos pasirinkimas. Lengvai pametamas, bet lygiai taip lengvai surandamas. Lygiai taip ir gausą patiriu čia ir dabar, ne ryt, ne vėliau, ne tada, kai kažkas nutiks ar pasikeis.

PIRKIMAS

SIUNTIMAS

GRĄŽINIMAS

PRIVATUMO POLITIKA IR DUOMENŲ APSAUGA